Ke hoʻohana nei i ka touchpad

Ethylenediaminetetraacetic acid (EDTA)

Lawe mākou i ka kūpaʻa a lanakila-lanakila ma ke ʻano he kumu hana, a mālama i kēlā me kēia ʻoihana me ka mana koʻikoʻi a me ka mālama.

Ethylenediaminetetraacetic acid (EDTA)

ʻO ka Ethylenediaminetetraacetic acid (EDTA) he mea hoʻohuihui mea ola me ke kumu kemika C10H16N2O8. He pauda keʻokeʻo ma ka lumi wela a me ke kaomi. He mea hiki ke hana me Mg2+He mea chelating e hoʻohui i nā ion metala divalent e like me Ca2+, Mn2+, a me Fe2+.

ʻO EDTA kahi mea hana chelating koʻikoʻi. He nui nā noi ʻo EDTA a hiki ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano he bleaching a me ka hoʻoponopono hoʻoponopono ʻana no ka hana ʻana i nā mea pili i ka waihoʻoluʻu, nā mea hoʻonaninani, nā mea hoʻohui cosmetic, stabilizers, a me nā mea hoʻomaka polymerization rubber synthetic, ʻo EDTA kahi mea hōʻike o nā mea chelating. Hiki iā ia ke hoʻokumu i nā paʻa paʻa paʻa i ka wai me nā metala alkali, nā mea honua laha, a me nā metala hoʻololi. Ma waho aʻe o nā paʻakai sodium, aia kekahi mau paʻakai ammonium a me nā paʻakai like ʻole e like me ka hao, magnesium, calcium, copper, manganese, zinc, cobalt, aluminum, etc., kēlā me kēia me nā hoʻohana like ʻole.

Eia hou, hiki ke hoʻohana ʻia ʻo EDTA e hoʻopau koke i nā metala radioactive ʻino mai ke kino kanaka a pāʻani i kahi hana detoxifying. He mea hana hoʻomaʻemaʻe wai.

He hōʻailona koʻikoʻi ʻo EDTA, akā hoʻohana ʻia ia e titrate metala e like me ka nickel a me ke keleawe. Ke hoʻohana ʻia, pono e hoʻohana pū ʻia me ka amonia e hana ma ke ʻano he hōʻailona.

Nui nā ʻano EDTA, a hoʻopuka kā mākou hui iā EDTA 2Na EDTA 4Na, EDTA CaNa2, EDTA CuNa2, EDTA FeNa, EDTA MgNa2, EDTA MnNa2, EDTA ZnNa2, NTA, NTA-3Na, etc.

Na副本
ʻO Fe

EDTA 2Na                                                                                                                             EDTA FeNa

 

EDTA 2Na: ʻO ka inoa piha ka disodium ethylenediaminetetraacetate, me ke ʻano kemika C10H14N2O8Na2• 2H2O. Hoʻohana ʻia ʻo ia ma ke ʻano he mea hoʻomaʻemaʻe, hoʻoluʻu ʻoluʻolu, fiber treatment agent, cosmetic additive, food additive, fertilizer micro fertilizer, a me ka iʻa kai.

EDTA 4Na: Ka inoa piha ʻo ethylenediaminetetraacetic acid tetrasodium, ʻano kemika C10H12N2O8Na4.4H2ʻO, hoʻohana ʻia ma ke ʻano he mea hoʻomaʻemaʻe wai, catalyst rubber synthetic, acrylic polymerization termination agent, paʻi ʻana a me ke kōkua kala, kōkua detergent, etc.

EDTA CaNa2: Ka inoa piha calcium sodium ethylenediaminetetraacetate, kumu hoʻohua C10H12N2O8CaNa2• xH2ʻO, i hoʻohana ʻia ma ke ʻano he mea hoʻokaʻawale, he mea hoʻoheheʻe wai hiki ke hoʻokahe i nā ion hao multivalent. Hoʻololi ka calcium a me ka hao e hana i nā chelates paʻa.

EDTA CuNa2: Ka inoa piha o ka sodium copper sodium ethylenediaminetetraacetate, formula kemika C10H12N2O8CuNa2• 2H2ʻO, ʻo ka sodium copper sodium ethylenediaminetetraacetate ka mea hoʻoheheʻe wai-soluble, a ʻo ke keleawe ka mea chelating agent.

EDTA FeNa: Ka inoa piha o ka sodium copper sodium ethylenediaminetetraacetate, formula kemika C10H12N2O8CuNa2• 2H2ʻO, hoʻohana ʻia ma ke ʻano he mea hoʻopau kala i ke kiʻi. Hoʻohana ʻia ma ke ʻano he mea hoʻohui i ka ʻoihana meaʻai, ma ke ʻano he trace element i ka mahiʻai, a ma ke ʻano he catalyst i ka ʻoihana.

EDTA MgNa2: ʻO ka inoa piha ʻo ka magnesium sodium ethylenediaminetetraacetate, me ke ʻano kemika C10H12N2O8MgNa2 • 2H2ʻO ka Magnesium sodium ethylenediaminetetraacetate he mea hoʻoheheʻe wai.

EDTA MnNa2, ʻike ʻia hoʻi ʻo ethylenediaminetetraacetic acid manganese sodium, loaʻa ke ʻano kemika C10H12MnN2Na2O8. Hoʻohana ʻia ia ma ke ʻano he mea no ka fertilization foliar i ka mahiʻai a me ka horticulture, a me kahi trace element no ka hydroponics.

EDTA ZnNa2: Inoa piha: Zinc sodium ethylenediaminetetraacetate, formula kemika: C10H12N2O8ZnNa2• 2H2ʻO, ʻo ka zinc sodium ethylenediaminetetraacetate ka mea hoʻoheheʻe wai-soluble, a ʻo ka zinc ka mea chelating agent.

NTA: ʻO ka inoa piha ka waika triacetic, ʻo ke kumu hoʻohālike kemika ʻo C6H9NO6, He mea hoʻoponopono maikaʻi loa ia i ka ʻoihana dye, hoʻokani i ka hana stabilizing i ka hana ʻana o ka styrene, a hana ma ke ʻano he catalyst a paʻakikī i ka hana ʻana i ka polyurethane foam.

NTA-3Na: Ka inoa piha trisodiumaminotriacetate, ka hoʻohua kemika C6H9NNa3O6, hoʻohana ʻia ma ke ʻano he chelating agent.

ʻO mākou ka mea hoʻolako nui ma Kina, no ke kumukūʻai a i ʻole ka ʻike hou aʻe e ʻoluʻolu e launa pū me mākou ma:
leka uila: sales@hbmedipharm.com
Kelepona: 0086-311-86136561


Ka manawa hoʻouna: Iune-19-2024